Başkan Acar’ın çabaları sonuç verdi…

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar’ın en büyük hayali olan engelli bireylerin istihdam edeceği ve üretime geçeceği Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi projesi için ilk adım atıldı. Manisa’da yapılan iş merkezinin aynısı Düzce’de yapılacak ve engelli bireyler evlerine ekmek götürür konuma gelecekler.
 Tarih: 17-12-2023 16:47:47   Güncelleme: 17-12-2023 16:50:47
Başkan Acar’ın çabaları sonuç verdi…

Tebrikler başkan!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, seçildiği ilk günden itibaren engelli bireylerin istihdam edilmesi ve daha kolay iş bulması için korumalı iş merkezi açılması yönünde çalışmaları sürdürüyor.

Bu merkez sayesinde tüm engelli bireyler, işin uzmanları ile birlikte kendilerine verilen işler üretebilecekler ve üretime katkı sağladıkları gibi kendi geçimlerini sağlayabilecekler. Merkezin kurulması için ilk adım Manisa’da bulunan korumalı iş merkezinin ziyareti ile başladı. Bu merkezde istihdam edilen zihinsel engelli bireylerin nasıl bir ortamda çalıştıkları, iş merkezinin işleyişi kontrol edildi ve aynısının Düzce’de açılması için projeler hazırlanmaya başladı.

Uzun süredir hayali olan iş merkezinin kurulması için ilk adımın atılması da Tanju Acar’ı memnun etti. Bir açıklama yapan Meclis Başkanı Tanju Acar “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası adına uzun zamandır araştırmalarına devam ettiğimiz ve hazırlık yaptığımız Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi (DOSKİM) projemizin hayata geçmesi için ilk adımı atmış olmanın mutluluğunu paylaşıyorum. Şahsım olarak başarılı ve özel bireylerimiz için fevkalade faydalı olacağına yürekten inandığım bu projeye ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen Düzce Valimiz Sn. Selçuk Aslan, Belediye Başkanımız Sn. Dr. Faruk Özlü, DTSO Başkanımız Sn. Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulumuz, Meclis Üyelerimiz ve Düzce Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Sn. Sinan Karaman’a ve tüm paydaşlara çok teşekkür ediyorum.  Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi (DOSKİM) projemizin çevre illerimize de örnek teşkil etmesi ve ülkemizin her bölgesinde yaşayan özel kardeşlerimizin sosyalleşmesi, meslek öğrenmesi ve hayatın akışında kalması adına kıymetli bir adım olduğunu düşünüyorum. Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi (DOSKİM) projemizin Düzce’mize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kaynak: Düzce Son Haber

Etiketler
  HABER GALERİ
  Bu haber 1572 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI