Pazar günü yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinin en güçlü adaylarından olan MHP Akçakoca Belediye Başkan adayı Okan Yanmaz, şehir merkezindeki seçim bürosu açılışında, yarışta kendisini görmek istemeyenlere inat büyük bir showla cevap verdi.
MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl başkanı İlhami Capoğlu, MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, meclis üyeleri ve İGM üyeleri, Akçakoca şehir merkezinde bulunan seçim bürosunun açılışında vatandaşlarla bir araya geldi. Açılışa çok sayıda vatandaş katıldı.
Büyük bir katılımın gerçekleştiği açılış mitin havasında geçerken, seçim bürosu açılışına gelen vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Seçim bürosunun önüne kurulan platforma tek tek çağrılan meclis üyeleri alkışlar arasında meydanda toplanan vatandaşlara tanıtıldı.